Bilete Cursuri de dezvoltare personală prin tehnici teatrale pentru adolescenți - Teatrul Arte dell`Anima

Cursuri de dezvoltare personală prin tehnici teatrale pentru adolescenți

Teatrul Arte dell`Anima, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ești atras de profesia de actor, dar nu știi încă dacă ți se potrivește?

Teatrul Arte dell’Anima te invită la ,,Cursurile de dezvoltare personală prin tehnici teatrale pentru adolescenți”, unde poți afla din tainele acestei profesii!

               Arta teatrală este o artă cu și despre oameni. Așa cum pictorii, sculptorii, cântăreții folosesc instrumente specifice, în arta teatrală instrumentul cu care lucrează actorul este el însuși. Așadar, primul pas în procesul de formare al actorilor, este descoperirea de sine.

             Abilitățile pe care le dezvoltă jocurile teatrale sunt: concentrarea atenției, memoria, creativitatea, spontaneitatea, imaginația, răbdarea, observarea, expresivitatea corporală, abilități ritmice și de coordonare.

Ce ne propunem?

La aceste cursuri participanții vor învăța treptat tainele actoriei și pașii prin care este creat un spectacol, de la lectura la masă și până la detaliile tehnice din spatele cortinei.

 

Calendarul cursurilor:

Dată începere: Duminică, 14 februarie, ora 11:30-14:30

Dată încheiere (spectacolul final): Duminică, 30 mai, ora 11:30-14:30

           Teatrul Arte dell`Anima asigură buna desfășurare a cursurilor, respectând toate măsurile actuale de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19.

 

Pachetul complet va conține 12 ședințe. Prețul integral este de 1200 RON. Prin platforma iabilet.ro, puteți achiziționa pachetul de 6 ședințe în valoare de 600 RON.

*       Am pregătit un discount de 200 RON pentru persoanele care achită suma integrală.

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

 

PENTRU ACHIZIȚIA PACHETULUI COMPLET DE 12 ȘEDINȚE, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI LA URMĂTOARELE ADRESE:

Email: [email protected]

Telefon: 0733.060.033